سفارش تبلیغ
صبا ویژن
محبوب ترینِ کارها نزد خدا بر روی زمین، دعاست . [امام علی علیه السلام]
 
چهارشنبه 102 خرداد 3 , ساعت 7:59 عصر
تحلیل مستشاران فرانسوی موجب شد صدام این سخن تاریخی خود را با اطمینان کامل بیان کند که اگر خرمشهر سقوط کند و ایرانی‌ها آن را باز پس گیرند، من کلید شهر بصره را به آنان تقدیم خواهم کرد.
عملیاتی که جهان را متعجب کرد/ چه کسی خبر آزادسازی خرمشهر را به امام داد؟/ چرا ایران جنگ را ادامه داد؟
گروه فرهنگی جهان نیوز: «حماسه‌ی عظیم فتح خرمشهر، حقاً و انصافاً کار بزرگ کم‌نظیری بود. فتح خرمشهر یک حادثه‌ معجزه‌آسا بود. بعد از فتح خرمشهر، بعضی از رؤسای جمهور و واسطه‌ها می‌آمدند؛ آقای سکوتوره که شخصیت جاافتاده‌ی مهمی بود در آفریقا، آمد، به من گفت که امروز وضع شما با دیروز فرق میکند به خاطر فتح خرمشهر. عظمت فتح خرمشهر چشمها را به خود جلب میکند اما من میخواهم بگویم از فتح خرمشهر یا مهمتر یا لااقل به همان اندازه مهم، جریانات این عملیات بیت‌المقدس است، این عملیاتی که منتهی شد به فتح خرمشهر، این عملیات، آن فداکاریها، آن ابتکارها، آن نقشه‌ها و طرحهای جنگی که به نظر بنده باید در دانشگاههای جنگ تدریس بشود».(رهبر انقلاب؛ سوم خرداد 1402)
ادامه مطلب...
سه شنبه 102 خرداد 2 , ساعت 9:39 عصر

 اعمال ماه ذی القعده

ماه ذی القعده یکی از ماه‌های حرام است که خداوند متعال در قرآن از آنها یاد کرده است. ماه‌های حرام عبارتند از ذی القعده، ذی الحجه، محرم و رجب.

از خصوصیات ماه‌های حرام این است که ثواب عمل خیر مضاعف و عقاب عمل حرام نیز دو چندان می‌گردد وجه تسمیه این ماه‌ها به حرام بودن، این است که در این ماه هرگونه خونریزی و کشتاری متوقف می‌گردد. این حرمت را اعراب جاهلیت نیز برای این ماه‌ها قائل بودند و در این ماه‌ها از هر گونه جنگ و ستیزی خودداری می‌کردند اسلام این آئین را امضاء کرد و مهر تاییدی بر آن زد.

شیخ عباس قمی (رحمة الله تعالی علیه) در مفاتیح الجنان قسمت اعمال ماه ذی القعده می فرماید: بدان که روایت شده که هر که در یکی از ماه‌های حرام سه روز متوالی که پنج شنبه و جمعه و شنبه باشد روزه بدارد ثواب نهصد سال عبادت برای او نوشته می شود و هم چنین در بخش اعمال ذی القعده مضاعف شدن ثواب و عقاب اعمال در ماه‌های حرام را که به آن اشاره شد ذکر می نماید. ادامه مطلب...

سه شنبه 102 خرداد 2 , ساعت 8:39 عصر

دهه کرامت، دهه اول ماه ذی العقده است و آغازش با ولادت حضرت معصومه (علیه السلام) و پایانش با ولادت حضرت ابوالحسن علی بن موسی الرضا (علیه السلام) می باشد.

دهه کرامت چیست

 

این دهه یادآور بسیاری از مطالب عالی و مفاهیم بلند و سازنده و ارزشمند است. دهه کرامت یادآور لطیف ترین علائق و مهر و وفاهای کم نظیر یک خواهر نسبت به مقام شامخ و معنوی برادر است.

امام صادق (ع) پیش از ولادت کریمه آل محمد (ص) فرمود:

خدا را حرمی است و آن مکه است، امیرمؤمنان را حرمی است و آن کوفه است و ما اهل بیت را حرمی است و آن قم است. بزودی بانویی به نام فاطمه از تبار من در آن جا دفن شود که هر کس به زیارتش بشتابد، بهشت بر او واجب می گردد. ادامه مطلب...

دوشنبه 102 خرداد 1 , ساعت 10:20 عصر

رئیس‌جمهور از عزم ایران و اندونزی برای امضای تفاهم‌نامه‌ در حوزه‌های مختلف خبر داد و گفت: این تفاهم‌نامه‌ها در حوزه مسائل اقتصادی، تجاری، گمرکی، ترانزیت، فرهنگی و بهداشتی میان مقامات 2 کشور به امضا خواهد رسید.

رئیسی پیش از سفر به اندونزی: چندین تفاهم‌نامه‌ میان تهران و جاکارتا امضا می‌شود/ مخالفت ایران و اندونزی با یکجانبه‌گرایی

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی امشب(اول خردادماه) پیش از سفر به اندونزی گفت: کشور اندونزی یکی از کشورهای مهم در منطقه جنوب شرق آسیاست که جایگاه مهمی در ترتیبات منطقه‌ای و بین‌المللی داشته و در «آ.سه‌.آن»، سازمان همکاری‌های اسلامی، کشورهای جنبش عدم تعهد و D-8 نیز عضویت دارد. این کشور پرجمعیت با مردم مؤمن و مسلمان روابط عمیق و دیرینه‌ای با جمهوری اسلامی ایران دارد که قدمت روابط دیپلماتیک ما با این کشور به هفتاد سال قبل باز می‌گردد.

وی افزود: روابط عمیق تمدنی ایران و اندونزی مهم‌تر از روابط دیپلماتیک بین دو کشور بوده که شرق و غرب آسیا را به یکدیگر پیوند داده است، این پیوند تمدنی و معنوی بین دو کشور از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که ما را به یکدیگر نزدیک کرده است. ادامه مطلب...

دوشنبه 102 خرداد 1 , ساعت 12:59 عصر

برخلاف رواج عادت کتابخوانی در شرق، کشورهای غربی زمان کمتری را برای مطالعه اختصاص می‌دهند. هند با بیش از 10 ساعت مطالعه هفتگی در صدر و کشورهای تایلند، چین، فیلیپین، مصر، جمهوری چک و روسیه در جایگاه‌های بعدی قرار دارند اما میانگین مطالعه در آمریکا، انگلیس و آلمان حتی کمتر از 6 ساعت است.

شرقی‌ها بیشتر مطالعه دارند یا غربی‌ها؟

فارس پلاس؛ دیگر رسانه‌ها- ایرنا نوشت: برگزاری سی و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در روزهای اخیر با حضور میلیون‌ها بازدیدکننده بار دیگر توجه‌ها را به سمت سرانه مطالعه و اهمیت آن جلب کرد؛ نمایشگاهی که از 20 اردیبهشت‌ماه آغاز شده‌ بود، شامگاه شنبه 30 اردیبهشت 1402 به کار خود پایان داد و شمار بازدیدکنندگان آن در 11 روز به بیش از چهار میلیون نفر رسید. اما براستی باوجود این استقبال گسترده، سرانه مطالعه در ایران چقدر است؟

برخی آمارها، سرانه مطالعه در ایران را 18 دقیقه در هفته تخمین می‌زنند. نتایج برخی از تحقیقات به عمل آمده دیگر نیز نشان می‌دهد که سرانه مطالعه در کشور فقط 12 دقیقه است که شامل کتاب، روزنامه، ادعیه و دیگر موارد می‌شود. طبق آمار مرکز آمار و پویش تهران، سرانه مطالعه روزانه در پایتخت 16 دقیقه و 36 ثانیه و هفته‌ای یک ساعت و 54 دقیقه است. ادامه مطلب...

دوشنبه 102 خرداد 1 , ساعت 4:28 صبح

عضو اسبق شورایعالی انقلاب فرهنگی چرایی ضرورت اجرای سند آمایش آموزش عالی و دلایل عدم اجرای آن را تشریح کرد.

چرا مقام معظم رهبری بر روی اجرای سند آمایش آموزش عالی تأکید دارند؟/ بررسی عدم اجرای سند آمایش

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، «آمایش آموزش عالی چیست و چرا مقام معظم رهبری بر روی آن تأکید دارند؟»؛ این سوالی است که با تأکید دوباره مقام معظم رهبری بر امر آمایش آموزش عالی در دیدار با دانشجویان در روز 29 فروردین ماه امسال در ذهن‌ها تازه شد.

طرح آمایش آموزش عالی چند سالی است که از طرف وزارت علوم مطرح شده است، این طرح مصوبه شورایعالی انقلاب فرهنگی را دارد اما هنوز آنطور که باید اجرایی نشده است.

اما اصلا آمایش آموزش عالی چیست و اجرای آن چه ضرورتی دارد؟ ادامه مطلب...

<      1   2   3   4      

لیست کل یادداشت های این وبلاگ